Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Piros folt

2009.06.08

Fekete folt

 

  Nos 2008 járunk.Egy lányról és a lováról van szó,Shara Bens-ről és Keomáról.Ők a világ legjobb díjugratói. Márhogy 2 méternél magasabb akadályokat ugranak.Egyszer mentek a Dritrichi díjugrató versenyre.Mentek az akadályra és valahogy a ló megcsúszott, beleesett a ló és a lány az akadályba ahonann szúrós karók álltak ki.Keomát átszúrták a póznák és ahogy Shara meglátta szörnyethalt.

      Ez a történet azért kapcsolódik ide mert ennek a Sharanak volt egy Ördög nevű lova.Aki fekete volt és valahogy a csillag a fején piros volt.Ezt a lovat elattág egy Highlandi lovardának.Egy Taylor Mitzon nevű lány nagyon megkedvelte és megvette.Taylornak volt egy barátja Myli.Neki is tetszett de ő nem bírta megvenni.Megharaguttak egymásra a ló miatt.

   Taylor egyik nap elindult Ördöggel terepre.Mentek egy sötét erdőben.Egyszer valami reccsent.Ördög belelépett egy csapdába és eltört a lába.Taylor hívta az istállóst.Lelőtték és ott eltemették.Azóta lett egy Lassó nevű lova.

  Nyáron estefelé elkéreckedett a lovardából barátnőjével terepre.Már messze jártak a lovardától amikor vihar kerekedett.Egy régi lovardába menekültek.Katrin{ő a barátnője} benézett az istállóba.Meglátta egy boxon,hogy az ő lova neve van.A lova neve Luxus.Hát berakta.Taylor Lassót nem merte boxba rakni, inkább kikötötte.Bementek egy irodaféleséghez.Volt ott TV,video,DVD,kazetta.Kazetta???Berakták megnézni.Láttak egy lány meg egy lovat akik ugrattak nagyon magasakat.Aztán oda volt írva egy képre,hogy Shara & Keoma.Ez a kép a falon volt,felismerték,hogy ő volt a videóban.Még ezen a videon az is benne volt,hogy haltak meg.Vége lett.Úgyhagyták mintha vártak volna valamire.Egyszercsak két gyerek filmezett it este.Nem láttak semmit csak hallottak patahangokat és nyihogást.De pedig nem is volt ló!!Sehol.Teljesen meglepőttek.

   Hát már mivel szétnéztek gyorsan visszamentek a lovakhoz.Katrin ment a lovához és nem talált semmit.A boxon egy patkó volt és a ló neve.

-Úristen hova lett a lovam!?!?!?

Nem tudta hova lett.Keresték.Lassó még megvolt.

   Már elfáradtak.14:00-tól  20:00-ig keresték de nem találták.

Megpihentek.Egy pár perc múlva lóhangot halottak és egy gyereket is.Mi lehet??Elindulnak....félnek.....de kiderült,hogy Myli volt Taylor ellensége.

-Hello.Remélem nem rakad be a lovad olyan boxba ahol ré van írva a neve!?

-Mert?Mérne lehet ha már van.

-Úristen....

Odafutottak,de már az se lett meg.Ugyan úgy a box előtt patkó volt.Myli mérgében elfutott mert rájuk áritotta a balhét,hogy miattuk halt meg a lova.

   Már 2 napja nem jött elő.Keresték mindenhol, kivéva a szénaházba.Benéztek és ott volt FELAKAZTVA Myli.Megborzongolt mindenki.Leszették és eltemették.Mivel már nagyon beilyetdek elindultak csumiba az erdőbe.Csakhogy a ló valamitől megilyet és ledobta őket.Taylor beleesett egy gödörbe, Katrin beverte a fejét és meghalt.Katrin napokig ott volt.Az egyik éjszaka egy fedett lovaráról álmodott, aminek nem volt vége.A lova ott hevert ájultan.Felriadt,megpróbált elaludni.sikerült is.Megint azt álmodta de már azt islátta hol lehet az.Ez a Dritrichi fedettpálya volt.Valahogy kimászott ésment futott oda.

   Oda ért. Látta a lovát és tényleg el volt ájuéva.Még élt.Sírva ordított.Próbált segítséget hívni nemsikerült.Visszament a lovardába és keresett valami gyógyszert.Talált is.sietett vissza.Látta lovát demár nem élt.Mintha szétrugtág volna.Patanyomokat látott rajta és harapás nyomot.Teljesen megőrült.Bolond lett Taylor.De mivel már 1-2 hónapja nem találták, kereste mindenki.Az édesanya megtalálta.

  Taylor most kórházban van.Már jobban van.Egy szobába zárták.Kérdeztek tőle mindent de nem vákaszolt.Már 3-6 hónap eltelt miko kiengették.

  Visszament megint a lovardába.De leégett.Mindenhol tűz.Kiment a legelőre ami ugyanúgy megégett.Valami elkezte szúrkálni késsel.Mikor odanézett ki volt, Myli volt, A HALOTT Myli.Már 2. szúrt bele,mikor valakit látott lovával.Nem láta teljesen mert már félig ájult volt.Elégette Mylit.Felültette a lóra és elnyargaltatott a ló, ő meg elment valahova.De már akkor elájult.

  Valaki megtalálta.Ápolta vigyázta.Mikor magához tért kiderült,hogy a ló Ördög lánya Angyal volt.Elindultak egy komp felé{mert egy folyó válaztotta el a lovardától}.Felszáltak, és kikötötte Taylor Anyalt.Oda ment egy lószálítóhoz és megnézte  lovat benne.Az a ló valamiért megőrült és kitörte magát a lószálítóból és beleugrott a vízbe.Azthitték kitudják venni de mire nyúltak vona egy nagy vértócsát láttak a vízben.

  Kiértek.Már fáradtak és rémültek volna.Mikor meglátták a lovardájukt lefehéredtek.Az istálló ugyanúgy le volt égve.Berohant.A lovak sehol.Az istállós levehéredve csurgott mindenéből a vér.

  Hallot megint patanyomokat megint.Angyal nyugott és nyihog valakinek.De kinek??Egyszer meglátja Ördögöt,vágtat utána,mintha megakarná ölni.De Angyal megvétte Taylort.Eltünt Ördög.

  És mostmár rájött,hogy az egész őrültséget ÖRDÖG a volt lov a tette.

Hogy miért máig se tudjuk.

 

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ilyesztő

(arnoldbogi@citromail.hu, 2010.11.14 18:59)

Ez tök jó kis történet,izgulsz,mi lesz,aztán minden egy pillanat alatt megoldódik.Annyi benne a halott,a szellem,hogy nem lehetne itt vége.De mégis vége van!

sry

(Szerky, 2009.08.24 15:37)

Bocsánat a helyesírási hibákért!!Este volt ^^"